Bra grejer

Grejen med husbilslivet är att tänka smart - här är tips!

Du vet hur det är. Begränsad yta och begränsade förvaringsmöjligheter gör att du hela tiden behöver tänka till och tänka om. Hitta olika smarta lösningar för ett smidigt liv i och omkring husbilen. Här är tips på bra grejer och lösningar som vi har kommit på.

 

1 minuts lästid (245 ord)

Bord är bra att ha!

Vi har bordlagt frågan om bord

Vad ska man börja med. När du står som ny husbilsägare är du handfallen. Vad behöver vi? Hur funkar det? Ja, frågorna är ofta fler än svaren. Det blir många vändor till Biltema - den saken är klar.

Såklart att vi behöver ett matbord. Det förstod vi. Inte för stort, inte för litet. Det blev ett bord i påse. Ja, det behöver med andra ord monteras varje gång vi ska använda det. Men fördelarna är oöverträffade. Bordet tar liten plats och efter att ha använt det i hittills tre säsonger kan vi konstatera att det är nästan perfekt. Du har funktionen, och det ser snyggt ut med bamburibborna, väger nästan ingenting och det tar liten plats i bagaget. Så något nytt matbord blir det inte på överskådlig tid. Frågan är bordlagd. Vi är nöjda.

Flexibla bord med funktionsvariationer

Vi passade även på att köpa två mindre fällbara bord samt två fällbara "pallar". Dessa har fungerat i många olika situationer. Funktionerna har varierat efter aktuellt behov. De mindre fällbara borden funkar som avställningsyta för grill, drinkar och annat du vill ha i närheten. Dessutom är de perfekta när vi gör korta stopp, du fäller upp ett bord på nolltid. Pallarna använder vi både som fotpall inomhus, extrastol och som avlastningsyta. Det vi särskilt gillar är mångsidigheten och träytan. Rekommenderas.

Camping Sanfrancesko vid Sirmione
Thiersee i Österrike
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved