Skip to main content
Bra grejer

Grejen med husbilslivet är att tänka smart - här är tips!

Du vet hur det är. Begränsad yta och begränsade förvaringsmöjligheter gör att du hela tiden behöver tänka till och tänka om. Hitta olika smarta lösningar för ett smidigt liv i och omkring husbilen. Här är tips på bra grejer och lösningar som vi har kommit på.

 

1 minuts lästid (194 ord)

Vår kolgrill heter Lotus

Nu ska här grillas 

​Kolgrillat är alltid bäst. Vi hittade en grill som använder minimalt med kol tack vare en liten batteridriven fläkt. Det är slut på släpandet på stora grillkolspåsar som tar av lastutrymmet. Nu räcker några få briketter långt.

Vi hittade den faktiskt på Citti Markt i Lubeck. Den var gul och grann och fullständigt oemotståndlig. Vi köpte till både stekhäll och glaslock för att kunna fixa den ultimata grillningen. Den heter Lotus. Bara namnet är ju helt underbart. Tänk dig en Lotusblomma och tänk dig hur smakerna kan blomma ut på denna grill. Mmmmm. 

Tyvärr har vi inte använt den så mycket som önskat på grund av värmeböljan som har varit. Men vi har den, och blir det läge så kör vi. Det lilla vi har använt den kan vi säga att vi är mycket nöjda. Sedan är det en liten detalj till, och det är att kolgrillar är förbjudet i många länder i Europa. Därför har vi självklart skaffat alternativ. Det kan du läsa mer om i ett annat inlägg.

Rosenheim
Camping Sant Angelo Village