Ditt och Datt

Det här inspirerar oss! Vad inspirerar dej?

Välkommen till en inspirationssida som handlar om allt från kärleken till vår Plåtis till recept och personliga funderingar kring husbilslivet.

1 minuts lästid (277 ord)

Alla vill till Buabänken

Vi vet var den mest eftertraktade avbytarbänken i Bua finns!

Den här skamfilade och speciella bänken finns vid fyren i Bua och nu har vi bänkat oss här igen. För vilken gång i ordningen vet vi inte. Men som vanligt är det kö. Det är den mest eftertraktade "avbytarbänken" i Bua. 

När vi sitter där, inte i lä, för bänken står där den står och vinden har sitt eget liv, så kan vi väl säga att vi får väldigt mycket luft i lungorna. Vad vi också kan notera är att det kommer folk vandrandes, med eller utan hundar, med eller utan sällskap och alla spanar efter en ledig plats på bänken med stor B. För det finns bara en!

Turbänk för oss
Den här gången hade vi tur. Först vinner heter det ju. Ett sällskap med hundar satt på stenblock nedanför och försökte vänta ut oss, men de gav upp. Vi känner så väl igen känslan eftersom vi gjort samma sak. Väntat. Samtidigt är det väl det som gör något speciellt. När du är beredd att vänta, att längta för att få en stund på "avbytarbänken".

När vi insupit tillräckligt av havet, det vilda, och ibland även det milda reste vi oss från bänken för att lämna plats för nästa väntare och längtare, våra avbytare. Och det är en skön känsla att veta att de kommer att njuta - precis som vi gjorde nyss. 

Idag är vi i Buahamn
Fotosession i Haverdals naturreservat
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 22 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved