Skip to main content
Ditt och Datt

Det här inspirerar oss! Vad inspirerar dej?

Välkommen till en inspirationssida som handlar om allt från kärleken till vår Husbil till recept och personliga funderingar kring husbilslivet.

2 minuters lästid (400 ord)

Midsommar i Falkenberg

Tummen upp för nytt midsommarfirande på Hansagårds Camping 

Varenda midsommarafton har vi firat på hemmaplan. Sedan vi skaffade vår husbil och våra vänner skaffade sin säsongsplats på Hansagårds Camping så har det känts lite som ett tvång att behöva vara hemma på midsommarafton. Vi brukar turas om att ha värdskapet, vilket är bra. Men i år bestämde vi oss för att ändra på hela konceptet. Hur det gick? Tja, läs på...

Det var lite av "två själar och en tanke". Jag och Micke satt och pratade om midsommarafton och kom fram till att vi tänkte föreslå att vi skulle ställa upp på Hansagårds Camping. Vi sms:ade förslaget till våra vänner Jörgen och Helena. Nästan exakt samtidigt damp det ner ett sms från dem med samma fundering. Klockrent! Ibland är allt så himla enkelt.


Catering och camping - bra kombo!
Med åren har vi blivit lite mer bekväma av oss. Det är rätt skönt att slippa hålla på med för mycket förberedelser utan i stället kunna fokusera på umgänget. När det i Facebookflödet dök upp ett erbjudande från Chalenius & Fredins i Halmstad om en lunch och grillkasse till midsommarafton slog vi till. Det ångrar vi verkligen inte. Det var småtrevligt att kunna värma grillkassens förgjorda meny efter hand på grillen. Vi fick mer tid för mat och tjat. Det var gott och det var mycket. Vi blev nästan "övermätta". Catering kör vi gärna igen. Så enkelt och smidigt! Det skapar utrymme för umgänge. Precis det vi vill, och det som faktiskt är viktigast av allt.

Kort om Hansagårds Camping
Vi bodde som ni säkert redan förstått på Hansagårds Camping som ligger i Falkenbergs kommun. Den är ganska stor med över 400 platser. Campingen är välskött med rena och fräscha servicehus. I receptionen finns en liten butiksdel där du kan köpa det nödvändigaste - som till exempel frukostfrallor. Det är lugnt och det råder en trevlig atmosfär på området, många verkar varit här i åtskilliga år och känner varandra väl.

Plats (karta)

Hansagård i Falkenberg
Vikten av vänner