Skip to main content
Ditt och Datt

Det här inspirerar oss! Vad inspirerar dej?

Välkommen till en inspirationssida som handlar om allt från kärleken till vår Husbil till recept och personliga funderingar kring husbilslivet.

1 minuts lästid (217 ord)

Nu ligger vinterdäcken på

Sakta men säkert närmar vi oss december

Ska man fortsätta köra husbil efter den 1 december bör man sätta på vinterdäck

Eftersom vi bor i sydvästra delen av Sverige väljer vi friktionsvinterdäck. Oftast har vi is- och snöfria vägar här. I år är det andra vintern vi kör och vi ångrar oss inte ett dugg. 

Tidigare var det med sorg vi ställde av vår plåtis i slutet på november. Nu gläds vi av att kunna köra även under den mörka och kalla årstiden. Allt har sin tid som man brukar säga, så är det med årstider med. Vi har dessutom hittat ett bra ställe för hjulskifte, Däckservice i Halmstad.

Myspys i mörkret
Den mörka årstiden ger oss möjlighet att mysa in advent, jul och nyår. Snart är det dags att packa med julpyntslådan för att skapa den rätta stämningen invändigt. Juligt och ombonat ska det vara. Vi längtar redan till första advent. Då ska vi dessutom få njuta av årets omgång av den hemmagjorda glöggen.

När vi är ute med plåtis möter vi likasinnade på de campingar och ställplatser som håller öppet. Husbilslivet lockar hela året. Det ska bli spännande att se hur denna vintersäsong blir.

Så har vi inrett "köket" i husbilen
Idag är vi i Skallkroken