Ditt och Datt

Det här inspirerar oss! Vad inspirerar dej?

Välkommen till en inspirationssida som handlar om allt från kärleken till vår Plåtis till recept och personliga funderingar kring husbilslivet.

2 minuters lästid (411 ord)

På heder och samvete i Steninge

Vad betyder heder och samvete egentligen? 

För oss betyder det mycket. Har vi lovat något ska vi också hålla det. Oavsett hur lång tid det tar innan löftet infrias. Det handlar om heder och det handlar om samvete. När vi köpte vår husbil 2017 fick vi ovärderlig och oväntad hjälp av Lars och Kerstin. Nu var det äntligen pay-back-time.

För att göra en lång historia kort så blev vi i princip övergivna av husbilsförsäljaren när vi skulle hämta husbilen. Det kändes väldigt tråkigt och ledsamt eftersom det faktiskt är en stor affär att köpa husbil. Det var då som Lars och Kerstin dök upp som räddande änglar och gav oss så mycket av sin tid och omtanke att vi kunde ge oss iväg på vår första resa på ett betryggande sätt.

Vi tappade bort varandra
Till saken hör att vi bytte mobilnummer och vi, jag och Micke, lovade att bjuda detta generösa sällskap på middag som tack. Men sedan händer det saker. Som att när de hör av sig är vi på väg till Italien. Jag, Åsa, byter mobil och fipplar bort deras mobilnummer. Så frustrerande. Vi tänkte och pratade om Kerstin och Lars, men vad hjälpte det. Tills en dag...

Facebook hjälpte oss
Nu måste vi faktiskt hylla Facebook, för någonstans i flödet av alla husbilsgrupper dyker det upp en Lars, från Kalmar. Vi chansade, lade ett meddelande på messenger och frågade om denna Lars kanske mindes ett han hjälpte ett par hjälplösa, nyblivna husbilsägare från Halmstad. Och det gjorde han. Fantastiskt! Där och då kunde vi återknyta kontakten.

En magisk vänskapskväll i Steninge
I augusti 2020 kunde vi äntligen få visa vårt vackra Halmstad och ta med detta fina par till Göstas i Steninge. Det blev en härlig kväll med mycket prat, god mat och en magisk solnedgång. Vi är så glada för att vi hittade varandra. Nu ska vi vara rädda om våra kontaktvägar. För vi kommer att ses igen. 

Vi passade även på att visa en av våra favoritplatser att ställa husbilen på. Skallkroken är ett underbart ställe. Det tyckte Kerstin och Lars också. 

Här är hela storyn om vad Lars och Kerstin gjorde för oss.

Ps: Fotot på oss alla fyra togs av en trevlig servitör på Göstas. Fotot på Åsa, Micke och Lars togs av Kerstin. 

Idag är vi i Linneryd
Idag är vi i Bua
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 22 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved