Skip to main content
Ditt och Datt

Det här inspirerar oss! Vad inspirerar dej?

Välkommen till en inspirationssida som handlar om allt från kärleken till vår Husbil till recept och personliga funderingar kring husbilslivet.

2 minuters lästid (354 ord)

Tack Lars och Kerstin!

Det finns människor, och så finns det människor. Och så finns Lars och Kerstin - från Kalmar. 

I ett tidigare inlägg har vi berättat om hur husbilssäljaren i princip lämnat oss i sticket med vår nya Plåtis. När vi nu stod på parkeringen alldeles rådvilla kom det fram en man till oss och frågade om vi behövde hjälp...

Jaaaa tack! Så gärna. Vi vet ingenting. Kan ingenting.Det här med husbil är helt nytt för oss. Det Lars, och hans Kerstin, gjorde var ovärderligt. De ägnade två timmar av sin egen dyra och obetalda tid till att visa och förklara för oss noviser vad vi behövde tänka på. 

Som att innan du ska köra iväg ska du säkra husbilen bakifrån och framåt. Alltså se till att alla skåp, lådor och takluckor är stängda och låsta. Som att vindbrus i takluckorna kan reduceras genom att dra för mörkläggningen. 

Konstiga ljud kan vara helt normalt

Att det finns vissa ljud som kan få dig att ligga vaken och fundera på; - vad var det där? Aha, det var bara kylskåpet. Hur man kan packa smart. Att reducera antalet prylar. Tänka "prylekonomiskt". De råden har varit värdefullare än guld. Än en gång - tack Lars och Kerstin. Ni fanns när Pössl:s återförsäljare inte hade tid för oss.

Vi är så tacksamma för att vi fick denna hjälp av Lars och Kerstin

Utan den hade vi förmodligen gjort en massa onödiga misstag. Innan vi skiljdes åt bytte vi mobilnummer. Jag och maken ville gärna att de tittade in om de hade vägarna förbi Halmstad så att vi kunde få bjuda på en god middag som tack. Kerstin hörde av sig vid ett tillfälle men då var vi på väg till Italien. Vi hoppas att en vacker dag få bjuda dessa underbara människor på en riktig brakmiddag. Det är de värda flera gånger om. Tack vare dem blev vår första husbilstur så mycket bättre och så mycket tryggare.

 Vi kommer förhoppningsvis inte behöva köpa en ny Pössl under vår livstid. Men om vi måste kommer vi nog att köpa från någon annan leverantör.

Wildberg Brandenburg