Skip to main content
Tankar och funderingar

Här delar vi med oss lite av våra tankar och funderingar

Det händer saker i vårt husbilsliv och vår omvärld. Det kanske inte alltid är med anknytning till husbilsresan utan kan vara annat som påverkar oss i vår vardag. Det kan förstås även vara alldagliga händelser som vi tycker kan lyftas till eftertanke.

 

1 minuts lästid (273 ord)

Vikten av vänner

Vikten av vänner väger tungt 

Inte så att vännerna är extremt tjocka. Tvärtom, de är helt normalviktiga. Men de är inte normalviktiga i vårt liv, där är de tjockare än tjockt, tyngre än tungt. De är viktiga för oss!

Vi har några som betyder lite extra. Som du kan vara dig själv med. Diskutera högt och lågt, vitt och brett med, men utan att behöva kriga för alla åsikterna. De är de och vi är vi och vi tycker väldigt mycket om varandra. Vi kan tycka olika men vi kan ändå hålla sams. Det bästa är att det kan gå lång tid utan vi ses, men när vi väl gör det så är det som om det var igår.

Rotade vänner och vi är på vift

Enda nackdelen med vår älskade Plåtis är att sedan vi skaffade den har det blivit mindre umgänge. Särskilt som vi dessutom skaffade all-round-däck och kan åka ut varenda helg året runt. Vi är ständigt på vift och våra vänner är rotade. Då blir det bara vardagarna kvar där du efter jobbet ska klämma in allt från tvätt, städning, matlagning till träning. Det är inte lätt att få ihop. För där ska vänskap in också. Och familj.

Så här i coronatider har tiden med familj och vänner blivit så gott som obefintlig. Det finns inte ord för hur mycket man saknar dem. Vi är inte ensamma i den här situationen, men det hjälper inte - det gör ont ändå. Därför är vi lite extra glada att denna helgen kunna umgås med vänner på deras sommarställe. Utomhus. Ätandes, promenerandes och pratandes. Underbart!

Midsommar i Falkenberg
Idag är vi på Hansagårds camping