logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (403 ord)

2020 började i Persköp

Vi börjar 2020 års husbilsresande i Persköp - utan TV

Det är dag 2 på 2020. Och vi är ute igen med vår älskade Plåtis. Vi försökte hitta något nytt ställe. Men det blev en favorit i repris - Persköp. En riktig liten pärla. Fast när jag kollade vädret så står det att vi är i Stivelmosse i Örkelljunga kommun. Kul namn det där - Stivelmosse...

​Vi har några lediga klämdagar och då vill vi inte vara hemma. Nej, vi vill vara iväg med husbilen. Problemet är att det är svårt att hitta vinteröppna ställplatser. Idag testade jag att lägga ut en fråga på Facebook till två olika grupper. Vilken positiv överraskning! Jag fick mängder av tips från medlemmarna. Tips som jag kommer att spara på och undersöka närmare. Tack alla ni som på ett så himla positivt och konstruktivt sätt har gett oss ställplatstips!

Vadå TV?

Ja, just det. Vadå TV? Faktum är att vi har en TV i husbilen. Men den ligger för mesta i ett skåp. Det händer att vi tar fram den och castar från mobilen, men det är ytterst sällan. Vi ska ärligt erkänna att vi aldrig tittat så lite på TV-program som sedan vi skaffade vår Plåtis. Ikväll till exempel så sitter vi mitt emot varandra. Jag skriver och maken går igenom bilder till den här sajten. Det är lugnt och skönt. Inga störande ljud, bara suset från varmluftsuttagen. Vi är inte många husbilar här än så länge. Men imorgon är det fredag så då kanske det dyker upp fler. 

Vi längtar alltid efter sängen

Ja, det är faktiskt så. Vi sover så bra här. Det är som att vara i en liten trygghetsbubbla. Sedan ska vi väl erkänna att det var ett smart drag att köpa till lite tjockare bäddmadrasser och satsa på bra kvalitet i allt från täcken och kuddar till påslakanen. Men som sagt, det är nog grejen - att sova i vår Plåtis som ger den där goa, avkopplande känslan...

Nej vet ni vad, nu tror jag ta mig katten att det snart är läggdags. Sov gott! Det kommer vi att göra.

Plats (karta)

Stor och liten i Bua
100 - 102 i Bua Hamn
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
söndag, 04 juni 2023

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved