logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (291 ord)

Båstad camping

​Trevligt och hemtrevligt på Båstad Camping

Som vanligt var vi på väg mot ett annat mål. Och som vanligt hamnade vi någon annanstans. Som vanligt blev det bra - jättebra. Vi fick ett fantastiskt trevligt bemötande när vi kom. 

Landade på plats 21 till försäsongspriset 190 kronor per dygn (2018). Det var verkligen fyra meter mellan bilarna. Precis som det ska. Servicehuset var helt ok. Köket var litet och hemtrevligt. Och just hemtrevligt är nog det genomgående temat på campingen. Det känns pyssligt och omtänksamt på något sätt. Trevligheten verkar smitta av sig på ett positivt sätt på campinggästerna. Här hälsade man på varandra överlag. Den upplevelsen har vi inte haft på alla campingar

Vid receptionen finns en liten butik med basvaror som kan behövas. Dessutom driver ägarna en restaurang, med fullständiga rättigheter, i egen regi. Jag passade på att beställa deras paradrätt, en fransk variant av stenugnspizza - Tarte Flambée, för avhämtning. Jag valde vegetarisk. Det blev en trevlig pizzastund utanför husis

Elcyklar är bra att ha

När vi var här passade vi på att inviga våra nya minielcyklar. Inköpta på Biltema. Det gick alldeles utmärkt att cykla till Mellbystrand utan någon större ansträngning. Men cykelsadlarna var "from hell"! Fick vansinnigt ont i hela "paketet" och vi cyklade tillbaka till campingen fort som f- n! Nästa shoppingrunda blir det att inhandla ett par komfortabla och sittsköna cykelsadlar. För cykla vill vi ju!

Plats (karta)

Espeviks Camping och Havsbad
Böda hamn
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
torsdag, 26 Maj 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved