Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (322 ord)

Säsongsstart i Båstad

Bubblande glädje och bubbel i Båstad med två premiärer

Efter en låååång paus från husbilsresandet är det äntligen dags igen! Alltså den känslan som infinner sig - så speciell. Det liksom bubblar av glädje i kroppen. Du är glad, förväntansfull och lite spänd samtidigt. Årets äventyr börjar nu. 

Eftersom vi körde direkt efter jobbet på fredagseftermiddagen valde vi att inte åka så långt. Vi valde dessutom att göra ett återbesök. På Båstad Camping. Varför då? Svaret är helt enkelt att det är fin anläggning, ägarna satsar både pengar och viktigast av allt, sina hjärtan, på campingen. De har en genuint välkomnande attityd. Det blev en lugn och skön första kväll som självklart skålades in med varsitt glas bubbel. Det hör till en premiär. Dagen efter fick vi vara med om ytterligare en premiär.

Invigning av äventyrsgolfbana

Den här helgen fick vi alltså vara med om två premiärer. Invigningen av vår husbilssäsong och invigningen av campingens nyanlagda äventyrsgolf. Båstads turist- och näringslivschef höll tal och klippte band. Campingägarna var glada och stolta. Och det har dem all rätt att vara för de lägger ner sin själ i sin anläggning. Det fixas och fejas nästan jämt för att öka trivseln för campinggästerna. Det var fullt med folk på invigningen av äventyrsgolfbanan och alla bjöds på korv med bröd och dricka. Så mycket folkligare och festligare kan nog knappt bli. Det var kul att få vara med om detta.

Dagen avslutades med en skön promenad ner till havet. Det är "gött" att leva husbilsliv.

Plats (karta)

Våra sköna stolar
Landskrona - Lundåkrahamnen