Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (265 ord)

Borgholm

20-faldigt firande i fantastiska Borgholm 

Den 9 maj 1998 träffades jag och min blivande man. Och det sa krasch boom bang. Den 9 maj 1999 förlovade vi oss på Öland. Ön som jag älskar av hela mitt hjärta. Den 9 maj 2018 körde vi in på Kapelluddens camping, plats 552. Här skulle vi fira vår 20-årsdag. 

Kostnaden för vårt "exklusiva" boende var 250 kronor per natt inklusive el. Hela vistelsen blev genomlyckad. Mottagandet i receptionen var glatt och hjärtligt. Området vi fick ställa upp på heter Solsidan, mycket passande. Vi stod en rad in men hade ändå havsutsikt. Det var gott om plats mellan husbilarna. Servicehuset var nybyggt och snyggt och fräscht. 

På kvällen vandrade vi in till Hotel Borgholm och avnjöt den godaste och vackraste meny jag någonsin har ätit. Det var rena rama mathimlen. Allt var genomtänkt. Från upplägg, smaker och textur. Och ovanpå det en utmärkt och uppmärksam service. Tack, och tack igen, för att vi hann vara med om detta innan mästerkocken Karin Fransson lämnade rodret. 

När vi var i Borgholm hann vi även med att besöka både Slottsruinen och Solliden. Dessutom spanade vi in ställplatsen som ligger mitt emot Kapelluddens Camping. Helt ok. Men jag föredrar nog Solsidan. 

Plats (karta)

Böda hamn
Getterön