logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (261 ord)

Brunch på Skårs Gård

Frukost och lunch samtidigt - ja, det blir ju självklart brunch 

Vi gillar långfrukostar på helgerna när vi är ute med vår "husis". Är det kallt blir det inne. Är det varmt blir det ute. Logiskt! Nu är det första i helgen i november och vi har slagit till med att äta brunch på Skårs Gård.

Stället heter Skårs Gård och ligger i Fjärås i Kungsbacka kommun. Vi kan konstatera att det är väldigt populärt. Det strömmade in folk hela tiden. Utemiljön och byggnaderna ger en hemtrevlig känsla. Det fanns mycket gott att välja på. Allt från sill till köttfärsröra och efterrätter. Det finns dessutom möjlighet att grädda sina egna våfflor. 

Helhetsintrycket för brunchbuffén blir 3 av 5 möjliga. Det var vällagat men inget som stack ut. Det skulle i och för sig vara lax- och spenatpajen, den får faktiskt en 4:a av mig. Skulle vi kunna rekommendera det här stället? Ja, absolut!

Smart och bra med ställplatser nära restaurangen

De har åtta ställplatser med el i närheten av byggnaderna. Kanske inte roligaste platsen vi har stått på, det är en grusplan ganska nära landsvägen. Och tyvärr är det en bra bit till toaletterna och duscharna så man får planera sina behov ;-). Men vi är glada och tacksamma ändå för det finns inte många ställplatser att välja på när det är lågsäsong. Priset inklusive el var 140 kronor per dygn nu i november 2018.

Plats (karta)

På spaning i Bua
Äskhults by
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved