Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (331 ord)

100 - 102 i Bua Hamn

Hipp hurra! Vi har firat 100 idá!

​100 underbara nätter under 2019 i vår älskade Plåtis firades självklart med bubbel - i Bua. Och som grädde på moset blev det ytterligare två nätter innan det var dags att åka hem till Halmstad för att fira in nyåret med våra vänner. Bokslutet blev alltså 102 nätter. Rekord!

Det är bara att erkänna. Vi är helt sålda på husbilslivet. I våra lilla Plåtis sover vi bäst. I vår lilla Plåtis sänks stressaxlarna och pulsen går ner. Vår lilla Plåtis gör att vi hela tiden kan utforska nya platser. Vi har nog aldrig varit ute så mycket i naturen som vi är nu. Vid havet, i skogen och då och då vid en liten stad. 

Tack vare vår Plåtis håller vi på att upptäcka Europa på ett helt nytt sätt. Ett bättre sätt tycker vi. För grejen är att var vi än är så är vi ändå alltid hemma. 

Nästa förlustelseinvestering var vinterdäck

Att vi nu vågat oss på att "köra ända in i kaklet" - alltså rulla även vintertid beror på att vi bestämde oss för att investera i vinterdäck. Det känns tryggare. I och för sig har vinterkylan till stor del lyst med sin frånvaro hittills. Vi gissar dock att den kommer nu i januari. Men då är vi redo. För inget kan stoppa oss nu. Så fort vi har tid och möjlighet drar vi iväg. Den här förlustelseinvesteringen - vår Plåtis  - är den bästa investering vi gjort genom alla år. Nu ser vi fram mot ett nytt år på rull. 

Plats (karta)

2020 började i Persköp
Blixt och dunder