logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (201 ord)

Camping Bear i Kroatien

Vi såg inga björnar på Camp Bear 

Men det var ju i och för sig inte därför vi övernattade här. Vi behövde helt enkelt någonstans att stanna över natten efter ett helt fantastiskt heldagsbesök vid Plivitcisjöarna. 

​Som vanligt googlade jag hej vilt. Och när inte det hjälpte tog jag till sv.camping.info. Det är ett ställe där vi faktiskt hittat riktigt hyfsade ställen att övernatta på. Nu hamnade vi alltså på Camp Bear tack vare det. Den lilla receptionen var riktigt rar och tjejen som skrev in oss likaså.

Campingen ligger i en lite kuperad terräng, förmodligen har det varit någon slags bondgård en gång i tiden. Nu är det ett personligt designat campingområde för tält, husvagnar och husbilar. Servicehuset är rent och välskött. Du har möjlighet att sitta i ett stort gäng och äta tillsammans under tak om du känner för det. 

Kanske finns det vandringsmöjligheter i närheten. Men den här gången var vi nöjda med den vandring vi gjort vid Plivitcie. Det, mina vänner, kan vi inte nog rekommendera.

Plats (karta)

‎⁨Banjole utanför Pula
Plitvicessjöarna i Kroatien
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 22 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved