Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (318 ord)

Camping i Båstad

Alltså, hur kan samma camping vara så olik?

Same, same - but different. Så sant. Nu är vi på Båstad Camping - för tredje gången. Och det blev en helt ny, och ännu bättre, upplevelse!

Okej. Det är fredag. Hemma efter jobbet vid 17-tiden. Då vill man inte åka allt för långt. Den här helgen har det dessutom lovats regn i nästan hela landet. Men inte på fredagskvällen. Det blev sikte på Båstad - igen. Vi hade planer på att kolla in Skummelövsstrands camping. Men det blev inget med det. När vi kom dit var receptionen totalt igenbommad så vi bestämde oss för att återvända till Båstad Camping. Det ångrade vi inte. Tvärtom!

Världsklass i bemötande

Det här är tredje gången vi styrde kosan hit och det lär bli fler gånger. För det bemötande du får är verkligen top noch. Du känner dig utvald och välkommen. Det blev premiär för att ställa upp inne på campingområdet. Något som vi kommer att göra igen för det blev en helt annan känsla. Jag föll direkt för den fina björken vid plats 27. Campingägarna satsar verkligen på att skapa en riktigt bra campingupplevelse för sina gäster. Sedan sist har de färdigställt en jättefin lekplats och satt upp avgränsande häckar mellan campingraderna. Heja Nilla och Micke. Ni gör ett kanonjobb!

Trevligt och gott restaurangbesök

Vi hade en härlig helg. För första gången besökte vi deras lilla restaurang. Och det var mycket folk trots lågsäsong. Vi testade deras hamburgare som både smakade bra och serverades på ett tilltalande sätt av den genomtrevliga servitrisen. Till detta bjöds det på VM-finalplats i bordtennis med Mattias Falck och trevliga samtal med bordsgrannarna. Det kan inte bli så mycket bättre en lördagskväll. Tack för denna gång.

Plats (karta)

Sjötorpets Camping och Getesjön
Skotteks Camping i Ulricehamn