logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (263 ord)

Camping Maier Egerbach

Vi skulle varit i Thiersee - men det blev Maier Egerbach

På vägen hem från semestern hade vi tänkt oss några lata och avkopplande dagar på favoritplatsen Thiersee i Österrike. Men det var fullt. Så himla trist. Samtidigt är det något du får leva med när du inte vill boka i förväg. Friheten har sitt pris ibland.

Det var bara att ställa om. Som vanligt googlade jag för fullt. Och som vanligt testade jag till slut sv.camping.info. Så vi hittade en liten, lugn camping i närheten där vi kunde vila ut och planera nästa steg. 

Ibland är det faktiskt lite skönt att hamna på en lite tråkigare plats än vad som var tänkt från början. För om du inte får kontrasterna kan du inte uppskatta det som är bra lika bra. Den här lilla campingen var välskött. Värdskapet var trevligt. Det fanns möjlighet att ta ett glas vin eller öl utanför receptionen. Familjärt är nog bästa beskrivningen. 

Nu hade vi bestämt oss för nästa resmål

Nu var vi här - chillade, tog det lugnt och funderade på nästa drag. Vi hade ju egentligen lite funderingar på att vandra här gången när vi var i Österrike. Så blev det inte. Verkligen inte! Mannen kom med det geniala förslaget - Alsace. Vad sägs om att åka till Alsace? Ja, varför inte. Jag är inte svårövertalad precis. Så ett par dagar senare styrde vi kosan mot Frankrike. Vive le France.

Plats (karta)

Colmar i Frankrike
Örnnästet
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved