logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (302 ord)

Camping Matea i Bibinj

En liten charmig plats i skydd av olivträdens skugga

Hit kom vi av en slump första gången 2018. Vi hade siktat in oss på Zadar. Men det visade sig att det inte finns camping där så det var bara att köra vidare. Och det slumpade sig så att vi hamnade på Camping Matea. Nu är vi här igen!

Det är ingen märkvärdig camping. Platserna är små och smala. Men du får plats med din plåtis/husbil och en utfälld markis. Det som möjligen kan vara i vägen är olivträdens grenverk. Vilket bara ger extra charm och karaktär tycker vi. För det är ju inte varje dag det hänger oliver över takfönstret i toan. 

På den lilla campingen har du tillgång till toalett och dusch - de var alldeles nyrenoverade i år, jättefina! Det finns kök och kyl. Och så har du - bäst av allt - tillgång till en liten privat strand. Så himla skönt att slippa turistträngseln. Här är det gott att bara vara. Men du, glöm inte att ta på dig strandskorna när du ska bada. Det är lite trixigt att ta sig ut i vattnet, det är lätt att tappa balansen på stenarna. Men när du väl är i vill du knappt gå upp - så härligt är det!

Passa på att ta en utflykt in till centrum av Bibinj

Det är charmigt med sina palmer utmed strandpromenaden, en liten strand mitt i city och gott om trevliga restauranger. Härifrån kan du hoppa på utflyktsbåtar ut till öarna i skärgården. 

Plats (karta)

Sali i Kroatien
Zadar
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
fredag, 22 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved