logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

Camping Sanfrancesko vid Sirmione

Vi testade att bo på en kolossal camping vid Gardasjön

Gigantiska campingar är inte riktigt vår grej. Det är bara att erkänna. Nu har vi bott på en jättecamping i Sirmione vid Gardasjön. Verkligen en jättecamping! Fin. Välskött. Välordnad. Och med fina servicehus. Men fullknökad med folk, och opersonlig. Tycker vi i alla fall.

Det är här ett "det-ska-funka-som-på-räls-ställe". Alltså - rätta in dig i ledet. Restaurangerna hade trista plaststolar, det var överfullt med folk, serveringspersonalen var effektiv - men proffsigt opersonliga. Det fanns en barnklubb givetvis och upplevelsen toppas av en lite överförfriskad man som verkar ha övervintrat från 1980/1990-talet och som sjunger hellre än bra vid sitt lilla keybord. Men han såg glad ut i alla fall. Och det är en bra egenskap som serveringspersonalen borde inspireras av. 

Fin campingtomt och slajmbad

Vi fick en campingplats bredvid en nerium full av fluffiga och härligt starkrosa blommor, och med lite utsikt över Gardasjön. Det är väldigt vackert runt omkring själva Gardasjön. Men att bada i den. Nej. Ändå gjorde vi det. Badade! Det var knappt vi själva trodde att det var sant. För vattnet var alldeles grönslajmigt och stenarna på botten var såphala. Det blev bara en badning - det räckte till och blev över. Men som sagt var, vackert är det likt förbaskat här vid Gardasjön - åtminstone ovan vattenytan. Och nu har vi testat två saker som vi fortsättningsvis ska undvika om vi kan - jättecamping och slajmbad.

Plats (karta)

Sirmione - historia och elegans
Bord är bra att ha!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
torsdag, 24 september 2020

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

© 2019 Husbilsresa, All Rights Reserved

Cron Job Starts