Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (358 ord)

Camping Sant Angelo Village

Stor camping och mycket pinjenötter - fast med en småskalig känsla ändå

Vi gillar inte att förboka så när vi kom fram till Cavallino i Italien fick vi stanna till på några ställen och kolla om det fanns lediga platser. Och om vi gillade området. På så vis hamnade vi till slut på Camping Sant Angelo Village. Det är en stor camping. Riktigt stor. Men på något sätt lyckas den ändå framstå som småskalig. 

Kanske är det alla sidogator och träden som gör att det känns mer avgränsat. Åtminstone vid själva campingplatsen. Flyttar du dig ut mot mitten av campingen så är det lite av en smal autostrada ner mot stranden. 

Det är välskött och välordnat här. Rena och fräscha serviceanläggningar. På området finns det både restaurang och butiker. Här handlade vi vårt "braiga" solskydd som man fäster i markisen. Det hade vi mycket glädje av. Dessutom ger det en viss avskärmning. Du sitter liksom inte för öppen ridå. Sedan var det ju fullt med pinjeträd som släppte ifrån sig både barr och kottar. Så det blev att köpa en sopborste också. 

Vi stannade faktiskt i hela fem dagar här

Och vi hade det riktigt gott. Sol och varma bad är ju alldeles underbart. Dessutom fick vi ju chansen att testa vår nyinköpta torkställning. Som fungerade alldeles utmärkt.

Det här var tredje gången gillt i Cavallino. Första gången hade vi hyrt en jättehusbil och hade med oss alla fem barnen. Andra gången bilade vi ner och tältade bara jag och maken. Och denna gång var vi här med husbil igen. Fast en liten ny och väldigt fin Plåtis.

Tack för den här gången Cavallino. Vem vet. Vi kanske hamnar här igen.

Plats (karta)

Vår kolgrill heter Lotus
Sirmione - historia och elegans