Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (205 ord)

Lübeck Citti-Park

Upp och hoppa. Dags att shoppa! Smart drag av Citti-Park i Lübeck

Vi är inte särskilt förtjusta i att handla på Border Shop. Det är i och för sig billigt, men ganska trist. Nu har vi hittat vår grej. Vi stannar till vid Citti-Park utanför Lübeck både på ner- och hemresa. 

De är smarta för de har nämligen ordnat så att det finns kostnadsfria ställplatser att övernatta på bredvid en bensinstation. Där kan du även låna nyckel till toaletten. Perfekt. Det kan väl sägas vara en slags tre-partsöverenskommelse där alla är vinnare; Citti, bensinstationen och vi husbilsåkare.

När du vaknar är det bara att upp och hoppa, och shoppa. Orkar du inte fixa frukost i husisen så finns det gott om matställen inne på Citti. På färden ut i Europa passar vi på att bunkra upp med öl, vin och livselexiret Gammeldansk. Sedan finns det ju annat också. Som lite matvaror. Och så hittade jag ett par riktigt bra vandrarsandaler och ett par snyggare promenadskor. Tummen upp för det. 

På hemvägen plockade vi på oss en smart och ursnygg kolgrill i solgult. Ett riktigt fynd. Vi tjänade många hundralappar där. Det är alltid kul när man gör kap! 

Plats (karta)

Byxelkrok
Zell i Moseldalen