logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (272 ord)

Lövstavikens gästhamn

Gästhamnar är en fantastisk uppfinning

Många småbåtshamnar har öppnat upp för husbilar och ordnat ställplatser. Jättebra! Det blir verkligen en win-winsituation. Gästhamnen tjänar en hacka och kan förbättra områdets underhåll. Och vi husbilsägare får en havsnära plats att stå på. För vi njuter av havet vi också. Fast från land. 

Som husbilsgäst får du parkera på planen framför båthusen. Priset är 160 kronor per natt inklusive toa/dusch och el. Här finns både grå- och svartvattentömning. Tänk på att det inte går att förboka platser. Du får helt enkelt chansa. Den här gången hade vi tur och fick en toppenhelg.

Bara 4 mil från Halmstad finns alltså den här lilla pärlan. Lövstavikens gästhamn. Vi hade en dessutom sagolik tur med vädret. Tänk att det i mitten av april kan vara mellan 18 och 23 plusgrader. Underbart! Kortbyxorna åkte på och vid 18-tiden på kvällen kunde vi sitta utomhus och njuta av rökt lax från Laxbutiken. Det här mina vänner, det är vardagslyx när den är som bäst.

Ett litet PS i efterhand. Det verkar numera som man inte får ställa där vi stod den här gången. Utan det är nog den jättelånga raden på längden som gäller.

Plats (karta)

Perköps ställplats
Evedals camping i Växjö
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved