Här är vi idag

Vill du träffa oss? - Här är vi idag

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger.

 

1 minuts lästid (201 ord)

Idag är vi i Apelviken

Vi åker till Lövstaviken i Falkenberg!

Planen vi hade (den sena planen som vi bestämde vid lunchtid) pekade mot Lövstavikens småbåtshamn i Falkenberg, ett trevligt ställe som vi besökt vid andra årstider.

 Vi anlände till Lövstaviken som låg i en grå dimma och var alldeles tom på bilar. Ska vi stanna här i helgen, nej det känns oinspirerande sa vi båda. Vart tar vi då vägen? Norr ut förstås. Så vi hamnade istället här på Apelvikens camping. Vi tänkte mindre is, slask, plogade promenadvägar och bra hygienutrymmen. 

Vi ställde upp och bestämde oss för en kort promenad. Väderprognosen hade tydligt angett tonen grått. Kollade omgivningarna, 12 husbilar på plats. Strax började himlen ljusna upp, molnen skingra sig, solen smög fram och en blå himmel började visa sig. Vad lycklig man känner sig då. Nu hoppas vi på en fin helg här i Varberg. 

Håll utkik, fler bilder kommer i helgen!

Plats (karta)

Idag är vi i Simrishamn
Persköp - en "brottsplats"
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved