Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (201 ord)

Idag är vi i Apelviken

Vi åker till Lövstaviken i Falkenberg!

Planen vi hade (den sena planen som vi bestämde vid lunchtid) pekade mot Lövstavikens småbåtshamn i Falkenberg, ett trevligt ställe som vi besökt vid andra årstider.

 Vi anlände till Lövstaviken som låg i en grå dimma och var alldeles tom på bilar. Ska vi stanna här i helgen, nej det känns oinspirerande sa vi båda. Vart tar vi då vägen? Norr ut förstås. Så vi hamnade istället här på Apelvikens camping. Vi tänkte mindre is, slask, plogade promenadvägar och bra hygienutrymmen. 

Vi ställde upp och bestämde oss för en kort promenad. Väderprognosen hade tydligt angett tonen grått. Kollade omgivningarna, 12 husbilar på plats. Strax började himlen ljusna upp, molnen skingra sig, solen smög fram och en blå himmel började visa sig. Vad lycklig man känner sig då. Nu hoppas vi på en fin helg här i Varberg. 

Håll utkik, fler bilder kommer i helgen!

Plats (karta)

Idag är vi i Simrishamn
Persköp - en "brottsplats"