Här är vi idag

Vill du träffa oss? - Här är vi idag

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger.

 

1 minuts lästid (281 ord)

Idag är vi i Bua

Årets första tur går till Bua 

Det ska bli sådärväder några dagar framåt nu, men var gör det när man kan vara i sin husbil.

Året har startat med några jobbdagar och det känns nu skönt att ha fyra lediga dagar framför oss. Att lämna hemmet efter julstök och nyårsfirande känns befriande. När vi anländer är det redan ett tiotal bilar på plats. Denna helg hoppas vi kunna gå våra turer ut till Krogsta Fyr och dess omgivningar. Det blir förstås även lite slapp och planering framåt. 

Hur kommer det nya husbilsåret att bli? Tror inte vi i nuläget kan planera för några resor söderut. För vår del får pandemin lägga sig lite mer, så att en eventuell resa neråt i Europa känns bekväm för oss och de länder vi vill besöka. Men visst, längtan till värme och mysiga byar i sydeuropa är stor. 

Det kan med andra ord bli ännu en sommar i Sverige. Vi har nu två år i rad åkt norröver och det är inget vi ångrat. Ett sådant fint och underbart land vi har. Med andra ord har vi inget emot att semestra i Sverige igen.

Nu hoppas vi på långhelg i Bua så håll utkik, det kan komma fler bilder här. God fortsättning alla goa människor!Plats (karta)

Svaneholms slott
5 highlights I Norge 2021
 

Kommentarer 4

Gäst
Gäst - Henrik Carlsson den torsdag, 06 januari 2022 13:40

Trevligt! Vi står snett bakom er i en knaus alkov. ?

Trevligt! Vi står snett bakom er i en knaus alkov. ?
Micke den torsdag, 06 januari 2022 16:28

Hej, ja trevligt! Visst har vädret varit helt underbart här i Bua idag. Vi har njutit i solen, hoppas ni gjort detsamma.

Hej, ja trevligt! Visst har vädret varit helt underbart här i Bua idag. Vi har njutit i solen, hoppas ni gjort detsamma.
Gäst
Gäst - Henrik Carlsson den fredag, 07 januari 2022 13:00

Vädret något sämre idag;-)
Vi drog till ställplats vid Tjolöholms slott. Bra yta att stå på, intressant omgivning och troligen lugnt på natten. Allt gott!

Vädret något sämre idag;-) Vi drog till ställplats vid Tjolöholms slott. Bra yta att stå på, intressant omgivning och troligen lugnt på natten. Allt gott!
Micke den fredag, 07 januari 2022 16:25

Sant, inget vidare väder i Bua idag. Hoppas ni får det trevligt på Tjolöholms slott.

Sant, inget vidare väder i Bua idag. Hoppas ni får det trevligt på Tjolöholms slott.
Gäst
torsdag, 20 januari 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved