Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (281 ord)

Idag är vi i Bua

Årets första tur går till Bua 

Det ska bli sådärväder några dagar framåt nu, men var gör det när man kan vara i sin husbil.

Året har startat med några jobbdagar och det känns nu skönt att ha fyra lediga dagar framför oss. Att lämna hemmet efter julstök och nyårsfirande känns befriande. När vi anländer är det redan ett tiotal bilar på plats. Denna helg hoppas vi kunna gå våra turer ut till Krogsta Fyr och dess omgivningar. Det blir förstås även lite slapp och planering framåt. 

Hur kommer det nya husbilsåret att bli? Tror inte vi i nuläget kan planera för några resor söderut. För vår del får pandemin lägga sig lite mer, så att en eventuell resa neråt i Europa känns bekväm för oss och de länder vi vill besöka. Men visst, längtan till värme och mysiga byar i sydeuropa är stor. 

Det kan med andra ord bli ännu en sommar i Sverige. Vi har nu två år i rad åkt norröver och det är inget vi ångrat. Ett sådant fint och underbart land vi har. Med andra ord har vi inget emot att semestra i Sverige igen.

Nu hoppas vi på långhelg i Bua så håll utkik, det kan komma fler bilder här. God fortsättning alla goa människor!Plats (karta)

Svaneholms slott
5 highlights I Norge 2021