Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (183 ord)

Idag är vi i Hörvik

Egentligen skulle vi till Karlskrona...

På väg hem från Öland svängde vi in till Karlskrona. Men sedan tog vi istället en liten omväg via Listerlandet på hemvägen.

Vi står uppställda på ställplatsen vid småbåtshamnen. I augusti var v i grannbyn Krokås hamn och körde förbi här i Hörvik när vi skulle vidare. Vi sa då att det hade varit trevligt att kika lite mer på Hörvik. Nu är vi här. 

Idag har vintern kommit åter och det snöar ganska ordentligt. Däremellan skiner solen. Svenskt aprilväder med andra ord. Vi firar Annandag påsk med att äta en bit mat på den lokala restaurangen Kajutan. Det är sporadiskt med folk i den rymliga restaurangen så det är ingen risk för trängsel. 

Maten smakar bra och vi känner oss nöjda. Resten av dagen blir att ta det lugnt och om vädrets makter vill oss väl, kanske ta en kvällspromenad i omgivningarna.

Plats (karta)

Idag är vi på Båstad Camping
Söderåsens nationalpark - Röstånga