Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (265 ord)

Idag är vi i Kåseberga

Kåseberga är en favorit. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi gifte oss mitt i Ale stenar för snart 20 år sedan. 

Vi kan fortfarande ha lite dåligt samvete för den ålderstigna präst som fick kämpa sig upp till Ale stenar för att viga oss. Vilken kämpe. Men det lönade sig trots allt för vi är fortfarande gifta. 

Det är så skönt att det är ljusare tider nu. Vi kom iväg sent på onsdagskvällen. Närmare halv sju och det är flera timmars körning från Halmstad till Kåseberga. Som tur var fanns det lediga platser när vi kom till IF Ales ställplats. Det fick bli Bullens korv till kvällsmat och sedan hopp i säng. 

Idag har vi gjort det viktigaste av allt. Promenerat upp till Ale stenar i 15 sekundmeter vindbyar. Men det är det värt. Den här platsen är magisk på många sätt. Denna gång fick vi för första gången träffa ett gäng ursöta kossor som chillade på gräset.

På tillbakavägen till ställplatsen såg vi en massa surfare som låg och väntade på vågen med stort V. Hoppas de hittade den!

Plats (karta)

Idag är vi på Nogersunds ställplats
Idag är vi på underbara Skallkroken
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
fredag, 02 december 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved