Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

2 minuters lästid (347 ord)

Idag är vi i Sibbarp

Som vi har längtat!

Sibbarp är en av våra favoritplatser, framförallt alla Oxlar som reser sig i små skogar runt om i området skapar en skön karaktär. Och så bron förstås, som alltid imponerar i såväl solnedgångar som i mindre bra väder.

Som vanligt hade vi svårt att bestämma oss vart vi skulle åka denna helg. Ska vi norrut igen som det såg ut igår eller någon annan stans. Vid lunchtid bestämde vi oss för Malmö då vädret såg mest gynnsamt ut då. Vi drog söder ut. När vi närmade oss Malmö blev himlen allt mörkare och när vi anlände till Sibbarp stod regnet som spö i backen.
Nu när jag skriver detta är klockan strax 17.45 och framför mej strålar en sol med en värme jag inte känt på länge. För säkerhets skull slog vi upp förtältet så vi kan tillbringa kvällarna ute så långt det går. Känns som det kommer att bli en härlig helg. 
I veckan fick jag äntligen vinterdäcken bytta till sommardäck så nu är det väl sommar ? Vet ni vad ? Jag har hittat en ny favorit öl! 
Pass upp! Den är inte att leka med!
Kika in lite senare för det kommer fler bilder.

Plats (karta)

Idag är vi i Borgholm
Idag är vi i Buahamn