Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (288 ord)

Idag är vi i Sibbarp

Vi förflyttar oss några kvarter söderut 

Sibbarp är en av våra favoritplatser, här finns mycket som tilltalar oss.

Som vanligt bor vi på Sibbarps camping, fast det brukar bara bli under lågsäsong när priserna är lite trevligare mot plånboken. Utsikten mot Köpenhamn är varierande siktmässigt men just idag är det extremt klart väder. I horisonten kan vi se bebyggelsen ovanligt tydligt. Det var länge sedan vi var i Danmark så en viss längtan till vårt grannland infann sig.

Öresundsbron är livligt trafikerad, förmodligen är det många som vänder hemåt efter julfirande. Köerna in mot Sveriges gräns är långa, numera krävs ett negativt covid-19-test t för att bli insläppt i landet. Det räcker inte med godkänt vaccinpass.

Dagens promenad gick mot brofästet och dess omgivningar. Det var mycket folk som, precis som vi, tog en välbehövlig promenad i det fina vädret. Efter ett par timmars vandring så var det dags för årets sista grillning. Dock blev det bara korv med bröd, men det smakade gott i solen utanför husbilen. En liten Gammeldansk slank också ner och värmde gott i kylan.

Plats (karta)

Vår 5-i-topp-lista på husbilsplatser 2021
Idag är vi i Limhamn
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
fredag, 02 december 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved