Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (217 ord)

Idag är vi i Skallkroken

En lugn helg på hemmaplan 

Idag blev det en kort resa efter jobbet. Hela 20 minuters färd.

 Vi hade bestämt oss för att inte fara så långt denna helg. Lördagen ska bli mulen och dyster. Därför vill vi passa på att njuta av den härliga sol som bjuds idag fredag. Vädret spelar alltid en roll och kan man välja så utnyttjar vi gärna förmånen att få njuta på nära håll.

Skallkrokens hamn kommer inom kort gå över till att vara bokningsbar. Inte så konstigt då det endast finns 10 platser här. Oftast är det fullt och många får vända efter att varit här nere på området och vänt. Nu hoppas man att det nya bokningssystemet ska minska onödig trafik i området. Återstår att se om det blir ett lyckokast för ställplatsen eller tvärtom.

Och bara så ni vet är det här en underbar plats. Just nu väntar vi på den magiska solnedgången. Den ska vi skåla in med lite champagne.

Plats (karta)

Månuppgång i Simrishamn
Vik en stund för storyn om prästens badkar