Här är vi idag

Vill du träffa oss? - Här är vi idag

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger.

 

1 minuts lästid (230 ord)

Idag är vi i Småland

Helgen startas och görs lite annorlunda än vanligt 

Vi startar sent på fredagskvällen efter att ha firat en förälders 80-årskalas. Det blir efter det en kort resa till en av Trafikverkets rastplatser vid Boasjön söder om Ljungby. Vi landar där strax före 23 tiden. Det är få fordon på plats. Vi hittar snabb en fin plats och snart kryper vi ner i varma sängar.

Boasjön är en av de finaste rastplatser vi varit på i Trafikverkets regi. Vi vaknade upp i en höstdimma som låg tät över sjön. Det gav en känsla av mystik när den är som mest trolsk. Vi gick en runda i omgivningarna och bestämde oss omgående för att stanna till även på hemvägen för att förhoppningsvis kunna se den plats utan dimma.

Sedan for vi vidare i riktning mot söndagens mål  - Växjö. Vi bestämde oss på vägen att vi denna helg skulle besöka ännu en rastplats. Det blev två. Just nu befinner vi oss på Kronobergs läns finaste rasplats. Fräjens rastplats. Finast vet vi inte om den är,  vi tycker Boasjön är många snäpp finare. Men nu står vi här med fin utsikt över sjön.

Det känns bra just nu!

Plats (karta)

Älvdalen, Dalarna
Idag är vi i Simrishamn
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved