Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

2 minuters lästid (367 ord)

Idag är vi i Torekov

Aprilväder med ömsom sol, vind, hagel, snö, kyla och blåst!

Torekov är en fint litet samhälle. Hit åker vi gärna mellan varven. Just den här helgen lyckas vi pricka in värsta aprilvädret. Men vet du vad. Det gör inget för vi har det så varmt och gott i vår "husis".

Det är nästan tre år sedan vi var här sist. Så nu blev det dags igen. First Camp bjuder på säsongstartserbjudande för 99 kronor per natt på många destinationer denna helg. Det passar oss bra då vi inte hade något speciellt (som vanligt) inplanerat denna helg. Idag fredag tar vi det lugnt i husbilen och samlar oss inför morgondagens promenad in till Torekov.

Runt om på campingen rullar "säsongarna" in, förväntansfulla, längtande och med ett leende på läpparna. Det är alltid en glädje se alla dessa glada människor som efter en lång vinter nu äntligen får ta fram sina husbilar och vagnar. Många pysslar med sina uteplatser och sätter upp  förtälten. Givetvis går man också runt och hejar på sina grannar och byter några ord. Såklart kommer säsongen 2022 bli riktigt varm och skön. Jag gissar att det kommer bli ett och annat bad i havet dessutom.

Kommer förhoppningsvis mer bilder här imorgon , så glöm inte titta in :-)

Plats (karta)

Idag är vi i Ekerum
Falun - kyrkan och torget