Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (199 ord)

Idag är vi på Apelviken

Höstvindarna piskar havet och kitesurfarna flyger fram över vågorna

Det har gott en månad sedan vi var här sist, nu märks det att vi är på väg mot vinter och kyla. Temperaturen kryper neråt och det blir färre och färre som checkar in.

Denna helg hoppas vi på soligt och fint väder. Vi har inte varit särskilt bortskämda med fint väder den senaste tiden. Som vanligt när vi är här så blir det långpromenad in till Varberg. Där blir det något gott att dricka och kanske att äta innan vi går tillbaka. 

Ni som har läst om våra tidigare besök här på Apelviken har säkert noterat att omgivningen är full av fin natur. Havet som inramar hela området dominerar såklart och sätter sin prägel på det mesta. För er som gillar fotografering bjuds oändliga möjligheter att fånga riktigt fina motiv. Havet är havet. Alltid olika. Det är det vi älskar.

Plats (karta)

Karlsborgs fästning
Kristiansund - Norge