Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (197 ord)

Idag är vi på Apelvikens camping

Här ska vi avsluta 2020 och påbörja ett bättre 2021 

Väderleksprognoserna ser inte bra ut men Apelviken är en trevlig camping att stå på. Dessutom finns en restaurang som man kan beställa hämtmat ifrån.

Nyårmenyn beställde vi från restaurangen som heter "Solviken". En trerätters för avhämtning kl 19.30 på nyårsafton. Vi tänker stå här i fyra nätter så vem vet, det kan bli ytterligare en beställning där.

Förhoppningsvis får vi lite promenader utmed havet också. Det börjar fyllas på med husbilar här på campingen. Det är nog minst ett 40-tal ekipage på plats och det rullar in nya hela tiden. (nu nyårsafton ett 100 tal ekipage)

Det här är första gången vi firar nyår på detta vis, i husbilen och på tu man hand. Men ett år som detta så passar det extra bra. Förhoppningsvis firar vi nästa nyår tillsammans med våra vänner.

Fler bilder kommer efter hand så håll utkik.

Plats (karta)

Vår 5-i-topplista på husbilsplatser
Summering av husbilsåret 2020