Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (254 ord)

Idag är vi på Båstad Camping

Första besöket i år på bästa Båstad Camping

Vad får oss att återkomma? 

Det allra viktigaste är nog faktiskt det faktum att du som gäst blir sedd och alltid bemött på bästa sätt. Sådant värdesätter vi verkligen, framförallt då vi upplever det som äkta och inte bara professionellt. 

Dessutom det är ett enkelt val för oss att ta oss hit då vi inte vill åka alltför långt. Havet ligger bara cirka 1 km bort på lagom promenadavstånd. När vi är här brukar vi alltid ta en promenad till stranden för njuta av havet och de salta vindarna. Det finns dessutom mycket att fotografera. Ikväll har vi beställt hämtmat på Båstad Campings restaurang. Just denna gång är det Balkan-tema så det blir Cevapcici till kvällsmat. 

Imorgon ska förhoppningsvis solen skina och ni kan förvänta er lite påfyllnad av bilder i detta inlägg lite senare under dagen.

Plats (karta)

Söderåsens nationalpark - Kopparhatten
Idag är vi i Hörvik