Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (291 ord)

Idag är vi på Båstad Camping

Efter några helger med lite längre körningar så stannar vi i närområdet denna helg

Det känns skönt att bara ta det lugnt och stanna i närområdet ibland

Vi kör ungefär en halvtimma och landar på Båstad camping. Om jag ska vara riktigt ärlig så stannade vi på vägen på Maxi i Mellbystrand, som ligger strax intill motorvägen söderut. Här finns en fiskbil som säljer massor av god fisk. Denna gång var vi intresserade av Gubbröra. Gubbröra är fantastiskt gott att lägga på ett danskt solrosbröd. Lägg därtill en god hemmagjord bäsksnaps och lite öl. Ja då kan kvällens måltid inte bli mycket bättre.

Solen skiner och helgens väderprognos visar på en varmfront. Har vi tur så får vi smaka på sommaren denna helg. Båstad Camping är betydligt mer belagd än när vi normalt brukar vara här, så nu får vi smaka lite på hur det kommer se ut på campingplatserna i sommar.

Som vanligt när vi är här så tar vi alltid en promenad. Denna gång blir det som vanligtvis till havet imorgon, kanske får vi se spår av Mästarnas mästares utmaningar.

På lördagen blev det långpromenad in till Båstad. En härlig dag med sol som förgyller och man anar att sommarvärmen är på väg.

Plats (karta)

När kriget kom till Båstad
Åhus borg - en häftig ruin