Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (250 ord)

Idag är vi på Båstad Camping

En vecka kvar till semestern

Nästa helg bär det iväg på en efterlängtad semester. Vi behöver lägga upp lite planer och dessa smider vi här på Båstad Camping.

Det är skönt att varva helgernas utflykter med kortare resor ibland. Vi har drygt 3 mil hit och vi klarar av det på en halvtimma. Under högsäsong är det svårare att få plats på ställplatser och helt andra priser än på lågsäsong. Då är det bra att kunna boka innan.

Var ska vi åka på vår semester? Vi var båda överens om att inte köra ner till kontinenten även om längtan är stor. Vi tar det säkra före det osäkra och stannar här i Norden. Vi har familjemedlemmar som bor i Norge som vi inte träffat sedan slutet 2019 så vi vill förstås prioritera detta. Så planen är att åka norrut med Kukkolaforsen och Treriksröset i siktet. Är vädret ok så landar vi där. Därefter ställer vi in gps:en mot Norge och hittar säkert några spännande platser på vägen innan vi passerar gränsen. Mer om detta kommer vi berätta om i kommande inlägg. Men nu ska vi gå och hämta mat och ta en öl/sangria på restaurangen. Det pågår en soundcheck inför kvällen, se  klippet nedan.

Plats (karta)

25-i-topplistan för att sätta fart på smaklökarna
Idag är vi i Espevik