Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

2 minuters lästid (377 ord)

Idag är vi på First Camp Edsvik-Grebbestad

Hur vi hamnade här? Jo, det var helt enkelt ett bra erbjudande, och så gillar vi Bohuslän. 

First Camps anläggningar brukar vi i första hand besöka under lågsäsong. Det är både lugnare och billigare. Nu står vi uppställda i Grebbestad för första gången och det är också första gången vi testar vårt tunneltält på nya husbilen.

Det märks att säsongen är över. Restaurangerna på campingområdet är stängda, likaså butiken. Men det är helt okej för oss. Det är inte därför vi är här.

Tre nätter blir det här. Anledningen är ett bra erbjudande, stå 3 nätter betala för 2, och att vi ville testa hur vårt busstält fungerade tillsammans med våra nya husbil. Och det visade sig fungera alldeles utmärkt. Det här inlägget skrevs i nämnda tält.

Det blev förstås en cykeltur in till Grebbestads centrum, vi förstår att Grebbestads brygga är populär. Det var en väldigt trevlig del av den lilla byn. Vi kikade även runt bland husen lite högre upp där vitmålat och snickarglädje utmärker sig. Eftersom vi kände för att äta hemma vid husbilen så shoppade vi lite matnyttigt i affären innan vi trampade hemåt. 

Om campingen

  • Den ingår i First Camp-kedjan.
  • Trevligt bemötande.
  • Välskött. 
  • Rent och fräscht servicehus med toa, dusch, kök och tvättmöjligheter.
  • Pris: : 220 kronor inklusive el - men OBS! det extra låga priset beror på att det var ett erbjudande om att stå 3 nätter och betala för 2. Så när vi delade summan 660 kronor på 3 nätter så blev snittpriset alltså 220 kronor (lågsäsong 2022).Plats (karta)

Idag är vi på ställplatsen i Grötvik
Idag är vi på Skallkroken