Här är vi idag

Vill du träffa oss? - Här är vi idag

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger.

 

1 minuts lästid (208 ord)

Idag är vi på Helset Camping i Lovatnet

Ännu en helt fantastisk dag med upplevelser som man aldrig kommer att glömma

Vi startar dagens etapp med målet Geiranger Skywalk, Dalsnibba, Europas högste fjordutsikt från bilväg – 1500 meter m.ö.h. 

Detta är verkligen en hisnande upplevelse som man bara inte får missa om man är i trakterna. Vägen till vägentrén är spektakulär i sig själv, men efter att du betalt entré och påbörjat färden öppåt så kommer du känna hur det börjar kittla i magen. Mer om detta i kommande logginlägg.

Efter Dalsnibba satte vi kompassen mot sjön Lovatnet. Vi hade hört talas om denna sjö som är en liten turkosgrön pärla som ligger och samlar vatten från mäktiga berg. Vattnet är verkligen grönt och vem kan motstå att bada i denna sjö när temperaturen är över 25 grader.

Vi hade turen att knipa sista platsen på campingen Helset. Här har vi en fantastisk utsikt mot bergen, vattenfall, glaciärer och sjön Lovatnet. Det kan inte bli bättre!

Plats (karta)

Lofoten - Norge
Nordkap i Norge
 

Kommentarer 2

Gäst - Peter Kjellsson (sida) den söndag, 25 juli 2021 20:59

Ja det är ju helt underbart vid Lovatnet. Tror vi kommer köra dit i år med. Jag har i alla fall ordnat flygbiljett hem nu. Så om allt går väl så packar vi husbilen hemma i Falkenberg på torsdag.

Ja det är ju helt underbart vid Lovatnet. Tror vi kommer köra dit i år med. Jag har i alla fall ordnat flygbiljett hem nu. Så om allt går väl så packar vi husbilen hemma i Falkenberg på torsdag.
Åsa den söndag, 25 juli 2021 22:23

Det är så fint så vi stannar nog två nätter. Kan vara skönt att chilla lite också. Det måste vara härligt att ha semestern framför sig.
Falkenberg - då är vi ju "grannar" för om två veckor är vi hemma i Halmstad igen. Men till dess ska vi ta vara på varenda minut!

Det är så fint så vi stannar nog två nätter. Kan vara skönt att chilla lite också. Det måste vara härligt att ha semestern framför sig. Falkenberg - då är vi ju "grannar" för om två veckor är vi hemma i Halmstad igen. Men till dess ska vi ta vara på varenda minut!
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved