Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (250 ord)

Idag är vi på Nogersunds ställplats

Oopsidoopsi! Det är nästan fyra år sedan vi var här sist. Och då var det sillfest!

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Och roligt och trevligt har vi alltid i vår husbil. Så du förstår säkert att tiden går rasande fort...

Nu har vi i alla fall ställt upp oss på Nogersunds ställplats i Blekinge. Det är välordnat och välskyltat. Toaletterna och duscharna är fräscha. Bara några minuter bort ligger det lilla samhället där det finns en restaurang om vi inte skulle orka laga mat.

Det bästa av allt är att kunna stå med nosen mot havet. Färjan till Hanö tuffar fram och tillbaka. Det går vita gäss på vågorna. Ett lastfartyg syns i fjärran. Vinden viner. För att vara helt ärliga så är det rejäl blåst. Så det blir tyvärr ingen utesittning eller grillning, men vi kan ändå njuta av utsikten inifrån. Förhoppningsvis så stillar sig vinden så småningom. Om inte kommer vi vaggas till sömns och det är ju inte dumt det heller. 

Här kan du läsa om vår utflykt till Hanö förra gången vi var här. Sillfesten har vi också skrivit om.

Plats (karta)

Idag är vi på Ängelholms Föreningshamn
Idag är vi i Kåseberga