Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (235 ord)

Idag är vi på Skruvs vildmarkscamping

Nu äntligen kommer våren på riktigt!

Vi är på hemväg men svänger av mot Skruv och Skruvs vildmarkscamping.

Det var ingen dålig idé att svänga av skulle det visa sig. Här var många bilar på plats trots att det var tidig eftermiddag, men vi lyckades få en skaplig plats alldeles intill entrén till campingen. 

När vi anländer vid 13-tiden ser vi att de allra flesta sitter utanför sina fordon och lapar sol. Ja det steker verkligen. Vi letar fram kortbyxor och kortärmad tröja, vem kunde räkna med detta i påsk? 

Hur som helst, det är varmt och skönt och ja, en riktig försmak av vad som komma ska. Campingen är riktigt trevlig, vi får direkt en skön känsla över stället. Vi tog en tur i omgivningarna och kunde konstatera att grodorna har sin högtidsstund nu. Det nästan kokade av kärlekskranka grodor i vattnet. Djur i natur ger alltid en extra dimension. Hit till Skruvs vildmarkscamping kommer vi åka fler gånger.

Plats (karta)

Halltorps hage, Öland
Fångad av en stormvind