Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (295 ord)

Idag är vi på ställplatsen i Grötvik

Den här helgen kan vi  inte åka särskilt långt med husbilen på grund av jobb 

Jag, Åsa, ska jobba lite på lördag. Beridna Högvakten hälsar på i Halmstad och jag har det hedervärda uppdraget att fotografera för bolagets räkning. Då gäller det att hålla sig i krokarna så vi hamnade i fina Grötvik, bara 20 minuter hemifrån. 

Grötvik är en fantastiskt fin del av vårt älskade Halmstad. Här finns havet, hamnen, klipporna, en spektakulär natur, små fiskarstugor och en wakepark som är något alldeles extra. 

Här har vi också varit många gånger, både med och utan husbil. En sommarkväll med picknick på klipporna tillsammans med goda vänner är svårslaget. Vi har även cyklat delar av Prins Bertils stig som är otroligt fin, du kan antingen börja eller sluta vid slottet i centrala Halmstad och njuta av en varierad natur utmed havet hela vägen. 

När vi anlände vid 16-tiden i eftermiddags fanns det några platser kvar på ställplatsen. Men bara en halvtimme senare var det fullt, så det är uppenbarligen fler än vi som gillar platsen.

Det kostar 250 kronor per dygn inklusive el att stå här. Toaletten är offentlig, men ska du duscha så får du en kod. Det finns även en Easypark parkering intill som kostar 160 kr per dygn (ca 100m) men då får du ingen el.


Plats (karta)

Idag är vi på ställplatsen i Skallkrokens hamn
Idag är vi på First Camp Edsvik-Grebbestad