Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (209 ord)

Idag är vi på Värnäs Camping

Vi lämnar Älvdalen och kör söderut 

Vi har spanat in en camping lite norr om Stöllet i Värmland

Värnäs Camping ligger utmed Klarälven och vi ställer upp precis bredvid älven. Det är så rogivande med vattnet som stilla flyter fram. Vi har dragit ut markisen och tagit fram våra stolar. Nu sitter vi på första parkett. Då och då kommer det regnskurar. Men det är varmt och skönt i luften. När vi checkade in hos den trevliga värdfamiljen fick vi veta att det skulle vara sång och musik klockan 18.00. Det lät trevligt. 

Det märkliga är att prick klockan 18 slutade det regna och solen tog plats och strålade över oss som samlats. Vi köpte lite hembakad fika och njöt av underhållningen. Allt kändes så genuint, enkelt och äkta. Spelningen avslutades med Ack Värmeland du sköna. Vilken underbar kväll!

Vi har en förkärlek för familjecampingar, så vi vill gärna rekommendera denna om du befinner dig i trakterna. Det är både prisvärt, trevligt och fint ordnat med servicehuset.

Plats (karta)

Idag är vi på Songnabben Camping i Norge
Trondheim - Norge