Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (280 ord)

Idag är vi på Vallsnäs Camping

Äntligen helg och denna helg kör vi inåt landet 

Vi googlade runt och kollade vädret, och den här gången blev det Unnaryd och Vallsnäs Camping.

Vallsnäs Camping ligger vid sjön Unnen. En liten mysig camping precis intill sjön. Vi är här för första gången och vi är redan lite förtjusta trots att vi precis har parkerat oss. På campingen finns en liten restaurang där du kan beställa något gott till kvällen. 

Är du här på vardagarna så har de dagens rätt. Vi tjuvkikade på menyn och det är inte utan att vi gärna hade ätit dagens lunch här. Men det är lite långt från Halmstad tyvärr. Vi kikade även in på WC/dusch avdelningarna för både damer och herrar - oj så fräscht! Det ser helt nybyggt ut. Vi gick ner till restaurangen och åt varsin hamburgare och de smakade över förväntan, riktigt goda och gjorda från grunden förstås. Serverades med knapriga pommes.

Imorgon lördag ska det bli vackert väder hela dagen. Vi kommer som vanligt att vandra i området. Det ser ut som om det kan bli en fin naturupplevelse. Vi kommer att fylla på med bilder, så håll utkik.

Plats (karta)

Idag är vi i Apelviken
Idag är vi på Lövstaviken