Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

1 minuts lästid (182 ord)

Nu är vi i Apelviken

Stormvarning och hård vind 

Denna helg är vi på Apelviken

Ännu en arbetsvecka är förbi. Som vanligt funderar vi på vart vi ska ta vägen till helgen. Vädret säger att det kommer bli hyfsat i Varberg till lördagen. Så vi styrde kosan norrut, med ett stopp vid Laxbutiken utanför Falkenberg. Ikväll blir det våra favoriter, jungfrulax och dillstuvad potatis, till kvällsmat. Enkelt och gott!

Dock är det hårt väder här i Apelviken för tillfället. De sista vindsurfarna och brädsurfarna börjar ta sig upp ur den kokande havsgrytan och bege sig hemåt. Vår plåtis rister i till i vindbyarna titt som tätt och vi kan nog vara säkra på att bli vaggade till sömns.

Tro det eller ej, men självklart tog den ena gasflaskan slut precis. Tur förstås att det inte hände på natten som det annars brukar. Att ge sig ut och byta gasoltuberna var inga problem denna gång. 

Imorgon ska vindarna bedarra och vi ser fram emot en skön långpromenad.

Plats (karta)

Barnkyrkogården i Apelviken
Idag är vi i Skallkroken