Skip to main content
Här har vi varit

Här var vi senast

Vi försöker att använda våra helger och övrig ledig tid till att besöka platser runt om i vår värld. Oftast handlar det om korta resor inom lagom räckhåll på helger, och lite längre resor när tiden medger. Om du ser oss så säg gärna hej!

 

2 minuters lästid (495 ord)

Vilka konsertkvällar i Malmö!

Manfred Mann Earth Band och Steve Hackett fick vara med och fira vårt jubileum. Fast det hade de ingen aning om

25-årsjubileum! Och hur firar vi det? Inte blev det någon storslagen rosbukett precis. Tråkigt? Näe... det blev något helt annat som passade oss mycket bättre! Vi tog elcyklarna in till Malmö för att gå på konsert - två dagar i rad. Oj vilken härlig nostalgitripp det blev!

Det är så himla smidigt att kunna ta husbilen till alla sorters drömmar. Som i det här fallet var en musikalisk nostalgitripp för att fira 25 år tillsammans. Vi drog från Halmstad till campingen i Sibbarp på fredagen. Den här helgen var det riktig sommarvärme och vi kunde sitta ute och njuta. Härligt. 

83 år och "still going strong"

Fredagskvällens mål var en konsert med Manfred Mann Earth Band. Och vilken upplevelse. Självklart musikaliskt, men även hoppingivande för oss som passerat 60. Där stod han, Manfred, 83 år och "still going strong". Livet går liksom vidare, i det här fallet väldigt bra. 

Chillning, grillning och supergillning

Lördagen startade med riktigt sommarväder. Vi tog en promenad utmed havet och kunde konstatera att vi aldrig har sett så många människor samlas här sedan vi började åka hit med husbilen. Överallt satt, låg och klungades de i solen. De öppna och stora gräsytorna inbjuder till umgänge. 

Det blev grillning på lördagskvällen innan vi drog iväg på våra elektriska stålhästar till Slagthuset i Malmö för konsert nummer två. Och den här blev en riktig top noch. Steve Hackett och hans band golvade oss fullständigt. Ibland hittar du inte orden, så det får bli wow, wow, wow. Vi var "blowned away". Supergillning helt enkelt!

Vi har gjort "ingenting"

Det var länge sedan vi ägnade oss åt att göra ingenting. Bara vara. Tillsammans. Inga tider att passa. Så himla gott! Det var riktig sommarvärme. Grillningen fick vänta tills termometern gått ner till mer dräglig temperatur. Men vad gör det när du inte har någon tid att passa. Fram emot kvällen tog vi en promenad ner till havet för att njuta av solnedgången. Det är alltid lika magiskt vackert var du än befinner dig i världen. Vårt 25-årskalas kunde inte ha blivit bättre!

Det kändes onekligen lyxigt att ha en extra semesterdag på måndagen med tanke på vårt intensiva 25-årsfirande. Vilka fina minnen vi fick med oss!

Plats (karta)

Ett dygn i Borgholm - vad gör man då?
En makalös kryssning på Lysefjorden i Norge