logg

Välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (224 ord)

Haverdals Camping

Vi och alla påskakärringar parkerade på trivsamma Haverdals Camping

Påsk. Långhelg. Men hur lägger vi upp de här lediga dagarna? Vi bestämde oss för att starta med en natt på Haverdals Camping. Bara cirka 15 kilometer hemifrån. Men det räcker för att få den rätta känslan. Bort från vardagens krav och måsten.

Vi blev väldigt väl bemötta. Både per telefon och IRL. Det jag möjligen hade önskat var att någon upplyst mig om att det kostar 50 kronor extra att boka telefonledes. Nåväl. Vi fick en bra plats, nummer 15. Lagom stor för vår lilla plåtis. 

Den här helgen så erbjöds campingens gäster att kostnadsfritt få delta på ett yoga- och mindfulnesspass. Jag måste erkänna att jag tyvärr är lika vig som ett kylskåp. Det blev väldigt tydligt under passet. Men samtidigt en väckarklocka. Annika, som höll i  passet, är en mycket behaglig person, och hon guidade oss mjukt och fint. 

Summa summarum så blev det inte så mycket undersökt i Haverdal det här tillfället. Det blev istället fokus på lugn och ro. Men vi återkommer gärna hit.

Plats (karta)

Skotteks Camping i Ulricehamn
Kärradal - First Camp
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
måndag, 18 oktober 2021

Captcha bild

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.husbilsresa.se/

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved