Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (294 ord)

Haverdals Camping

Relaxcampingen i Haverdal 

Du kommer hem klockan 17.15 på fredagen. Sista prylarna ska packas in i husis. I och för sig är allt förberett så det tar bara knappt en halvtimme. Men, i det här läget är du inte sugen på att åka långt.

Väderleksrapporten är kollad. Och kollad igen. Vi väljer Haverdals Camping - för andra gången. Försäsongspriset är helt okej. Det är bara två mil bort. Och vi vet vad som väntar oss. Lugn. Det är vad vi behöver efter en hektisk jobbvecka.

Campingen är välskött och väldigt personlig. Kreativiteten finns överallt. En bukett pioner utanför servicehuset. Du hittar olika lekfulla installationer. Trädgrenar och stockar som väcker fantasin. Butiken är fin med lagom stort sortiment. Du har nära till Hemköp och restaurang. Naturreservatet ligger precis intill. På vägen till stranden vandrar du på en lummig stig där troll gömmer sig både här och där. Det är pyssligt och omtänksamt. 

Den där sköna tystnaden

Det som är särskilt skönt här på Haverdals Camping är att det är så tyst. Inget gapande. Inga skällande hundar. Barnen leker och stojar - precis som barn ska göra. Folk hälsar på varandra. Ler. 

Det blev precis en sådan lugn och skön helg som vi önskade oss. Vädret kanske var lite sämre än väntat. Men det gör inget. För oavsett så är vår plåtis vårt käraste lilla hem.


Plats (karta)

Skallkroken 2019
Kapelluddens camping