logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (302 ord)

Råå camping

Efter en utmanande ställplatsjakt rååkade vi hamna här... 

Målet var att hitta någon ställplats utmed vackra Skälderviken. Det var en utmaning visade det sig. Vi var inte de enda som drabbats av vårlängtan och som gett sig ut på vägarna. Det ordnade sig dock till slut med övernattning.

Svanhals hade fem fina platser. Men det var fullt. Höganäs hamn var fint på ett sätt, men kanske inte världens roligaste ställplats. Domsten är en riktigt pittoresk by, vi siktade på hamnen. Där fanns plats, men vi fick veta att det skulle vara full trafik från klockan 8 på lördagsmorgonen eftersom båtarna ska i. Vi tackade för informationen och for vidare i jakten på en ställplats. Fast vi kommer nog gärna tillbaka till Domsten en annan gång. Nästa stopp blev ställplatsen vid Helsingborgs Marina. Det var knökfullt. Men det gjorde ingenting för den såg inte så särskilt inbjudande ut. 

Nu började vi bli lite småtrötta på att jaga ställplatser

Vi bestämde oss för att sikta in oss på Råå Camping. Och där fanns det plats, vi fick nummer 524. Nära havet. Vi kollade av området. Kikade in i butiken och möttes av en genomtrevlig tjej. Det finns en restaurang här också, men det blev inget besök denna gång. Priset, 345 kronor per natt inklusive el, känns lite högt så här i lågsäsong. Men, men... Självklart blev det en härlig långpromenad för att kolla av omgivningarna också. Hur det var? Vi låter bilderna få tala...

Plats (karta)

Cyklar måste vi ha
Perköps ställplats
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
söndag, 04 juni 2023

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved