logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

2 minuters lästid (341 ord)

Kolleviks Camping

Koll på Kollevik

Den här helgen blev det K.K. Ja, nu ska vi inte förhasta oss och tänka fel. KK är helt enkelt sammanfattningen av ett dygn i augusti; Karlshamn och Kolleviks Camping. Vi besökte alltså Blekinge på östkusten och närmare bestämt Karlshamn

Det blev ett riktigt gott gotti gott gott-besök som vi berättar mer om i ett annat inlägg. Men efter att ha upptäckt staden var det dags att hitta någonstans att sova. Vi kollade runt på kartan och bestämde oss för att kolla in Kolleviks Camping.

Campingområdet är stort visade det sig när jag kollade in deras webbplats. Över 110 000 m2. Hoppla! Men vi uppfattade det inte som jobbigt stort när vi landade på campingen IRL. Förmodligen för att det var hyfsat bra avgränsningar i området.

Äta ute är underbart lyxigt

Något jag älskar med camping är maten. Att grilla ute. Att stå och fixa med maten och ha hela dörren skjuten åt sidan så att du har full kontakt med omgivningen. Att få äta en god och matig frukost i solen. Det är livskvalitet. Det är lyx. Middagen blev självklart grillad. Vi använde vår fina solgula Lotusgrill som vi köpte på Citti i Lübeck i år. Det bästa med den är att det går åt minimalt med kol och att det grillade blir så bra. Mums!

En liten omvärldsanalys

Vi tog endast en kort promenad den här gången, men här finns nog mycket att se om man ger det tid. Campingen ligger bara tre kilometer från Karlshamns centrum och så har du Blekinges skärgård som granne. Du kan bada från både klippor och sandstrand. Strax intill campingen ligger Väggahamnen där man kan handla olika sorters fisk. Vi har en del kvar att upptäcka märker vi. Hamnar vi här igen får vi ta en extra koll på bad, natur och fiskehamnen.

Plats (karta)

Sölvesborg
Karlshamn i Blekinge
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Gäst
söndag, 02 oktober 2022

Captcha bild

Håll dej uppdaterad

Håll dej uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som prenumerant får du alltid reda på vad som händer på vår husbilsresa.

Swedish Swedish

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


© 2021 Husbilsresa, All Rights Reserved