Skip to main content
logg

välkommen till vår logg

Här loggar vi alla platser vi har besökt och bjuder på våra personliga tankar och reflektioner. Du kan enkelt söka efter ort, land eller i olika kategorier.

 

1 minuts lästid (191 ord)

Limhamn

Vi hamnar ofta vid hamnar - i det här fallet småbåtshamnen i Limhamn 

På vägen hit konstaterade vi att det har sina sidor att köra söderut sommartid. Det är nästan alltid trafikköer och det är svårt att hitta plats för "husis". Vi hamnade i alla fall i Limhamns småbåtshamn till slut. 

Vi kom att stå granne med Stefan och Lotta från Blekinge som också har en plåtis. De har kuskat runt i 15 år och lät oss studera deras analoga karta med resrutter och tips på var man kan stå. 

Vi har nog inte sett så många plåtisar på samma ställe någon gång hittills. Sammanlagt sex stycken, varav tre Pösslar i samma färg - på rad!

Duschen och toaletterna är riktigt fräscha här. Och det är faktiskt tack vare oss husbilsägare. Genom ställplatsavgifterna har båtklubben kunnat finansiera uppfräschningen. Win-win för bägge parter. Hamnområdet är stort och hyser både Limhamns och Malmös segelsällskap. Det var en skog av master. Och Öresundsbron syntes strålande bra i solskenet.

Plats (karta)

Hanö
Dubbelt upp är dubbelt så bra!